Yumuşak Demir

yumuşak demir, pano magneti, pano çalışması, magnet panosu, magnet zemini, magnet, mıknatıs

Yumuşak Demir

Yumuşak demir olarak adlandırdığımız ürünümüz yaratıcı magnet çalışmaları yapan üreticiler için kritik önem taşır. Magnetin yapışacağı zemin arayışında olan üreticiler genellikle mıknatıslı pano ve yerin oluşturulmasına yönelik olarak kullanır. Bu sayede pano çalışmalarının vazgeçilmez ürün olan yumuşak demir magnetlerin kullanımı kolay ve pratiktir. Yumuşak demir, mıknatıs özelliği göstermez ve mıknatısın tutturulacağı zemin olarak kullanılır. Malzeme üzerine kâğıt veya folyo sıvaması yapılabilir. Yumuşak demir, saca göre üretim kolaylığı ve son kullanıcı için güvenlik sağlar. Sac levhaların şekilli kesimi çok zor ve masraflı olduğundan dolayı kullanım sırasında ise müşterilerin ellerini kesme riski taşır. Bu yüzden işinizi kolaylaştıracak olan o ürün, demir tozu ile yoğunlaştırılmış kauçuk levhalardan oluşan yumuşak demirlerdir. Ayrıca sacın şekilli kesiminin zorluğuna karşın yumuşak demiri şekilli olarak kesmek çok kolaydır. Şekilli kesimlerde sac kesimindeki gibi deformasyon olmaz, kenarlarda kabarmalar oluşmaz. Özellikle mıknatıslı dart çalışmalarının vazgeçilmezidir. Makas, maket bıçağı, matbaa bıçakları ile kolayca kesilebilir.

 

Pano çalışmalarının vazgeçilmez ürünü olan yumuşak demir bir magnet olmayıp üzerinde magnetlerin tutunabilmesini sağlayan yüzey oluşturmak için kullanılır. Magnetlerin kullanımı kolay ve pratik şekildedir. Yumuşak demir, pano çalışmalarının vazgeçilmezlerindendir.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Yumuşak Demir İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.