İsimlik Mıknatıslarının Kullanım Alanları Nelerdir?

İsimlik Mıknatıslarının Kullanım Alanları Nedir?

 

İsimlik mıknatıslarının kullanım alanları nelerdir diye bakıldığında, isimleri ve resimleri yakanızda taşımanızı gerektiren tüm alanlarda kullanılması mümkün olan pratik ve şık araçlar olarak düşünebiliriz. İsim mıknatısları personellerin tanıtılması amacıyla her türlü kurumda, ofiste, etkinlikte, organizasyonda, toplantıda kullanılabilen işlevsel araçlardır. İsimliklerde iğneli isimliklerin yerini artık hızla ve neredeyse tamamen magnetli isimliklerin almaya başladığı görülmektedir. İsimlik mıknatıslarında, iğneli isimlik kullanımında zaman içinde meydana gelen ve kıyafetleri yıpratan, zedeleyen, heba eden olumsuzlukların hiçbiri yaşanmaz. Dolayısıyla mıknatıslı isimlikler sevilerek kullanılan ürünler haline gelmiştir. İsimlik mıknatıslarının 2 magnetli ve 3 magnetli olmak üzere iki farklı magnet seçeneği, plastik malzmesi ve çeşitli renkleri bulunmaktadır. Metal malzemelerde zaman içinde terlemeye bağlı olarak görünen paslanma durumlarına karşı plastik malzemeler daha kullanışlıdır. Metal malzemeli isimlik mıknatısları genellikle yakalara tutturularak kullanılması tercih edilmektedir. İsimlik mıknatısları alüminyum, ahşap, plastik, akrilik, PVC gibi birçok materyalin üzerine isim yazılarak kullanılabilmektedir.

 


İsimlik Mıknatısları İçin Kullanım Örnekleri

İsimlik Mıknatıslarının Başlıca Kullanım Alanları
  • - Partiler ve tanıtımlar,
  • - Okullar,
  • - Seminerler,
  • - Özelde ve kamuda
  • - Her türlü organizasyonda

İsimlik Mıknatıslar Nasıl Kullanılır?

İlk Magnet, deneyimli ve uzman ekibiyle değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda istenen özelliklere uygun isimlik mıknatısları üretmektedir. İsimlik mıknatıslarının kutusu 100 adet, kolisi 1.000 adet ürün içermekte olup sipariş adedi en az 100 adetlik kutudur. Ürün kalitesi ve marka güvenilirliğimizden ödün vermeksizin müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz isimlik mıknatısları vd. birçok mıknatıs çeşitlerine web sitemizden ulaşarak inceleyebilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşan bir kit şeklindedir. Parçalardan birinin üzerinde çok kuvvetli tek taraflı bant bulunmaktadır. İsimlik mıknatısları, yaka isimliklerinin arkasına iki parça şekline yerleştirerek kullanılmaktadır. İsimlik mıknatıslarından bir tanesini yaka isimliğinizin arkasına yerleştirip diğer isimlik mıknatısını da yakanızın içerisine yerleştirdiğinizde birbiriyle yapışması sağlanarak kullanılmaktadır. Hepsi bu kadar! Yaka kartı isimliğiniz kullanıma hazır.


İsimlik Mıknatısların Ürün Özellikleri
  • - 2 magnetli ve 3 magnetli olmak üzere iki farklı magnet seçeneği bulunmaktadır.
  • - 3 magnetli mıknatısların yeşil ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır.
  • - Kıyafetin içinde kalacak bölümün plastiktir ve bu sayede olası paslanmalara karşı dayanıklılık sağlar.
  • - Alüminyum, ahşap, plastik, akrilik, PVC gibi birçok materyalin üzerine isim yazılarak kullanılabilmektedir.
  • - Mıknatıslı yapısı sayesinde iğneli isimlik kullanımında zaman içinde meydana gelen ve kıyafetleri yıpratan, zedeleyen, heba eden olumsuzlukların hiçbiri yaşanmaz.
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

İsimlik Mıknatıslar İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için isimlik mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.