Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano mıknatıslarıyla hatırlatıcı notlarınızı veya fotoğraflarınızı panonuza asabilir, bunun yanında her türlü üretken fikirleriniz için de kullanabilirsiniz. Metal yüzeyli aritalarınızda belirlemek istediğiniz konumları oldukça şık pano mıknatıslarıyla kolayca işaretleyebilirsiniz. Pano mıknatısları genellikle kömür mıknatıs olarak adlandırılan ve çekim gücü düşük olan magnetlerden oluşmaktayken İlk Magnet Mıknatıs olarak ilk.com.tr üzerinden sunduğumuz pano mıknatıslar NdFeB tipi güçlü mıknatıslardan üretilmiştir. Pano mıknatısları genellikle sarı, mavi, yeşil renklerinde üretilmektedir. Pano mıknatısları ev, okul, ofis, iş yeri gibi alanlarda metal yüzeyli her yerde rahatça kullanılabilmektedir. Fikirlerinizin, planlarınızın, işlerinizin organize edilip kolayca yönetilmesi veya tatlı anılarınızı barındıran fotoğraflarınızın manzaranıza eklenmesi gibi birçok amaçla kullanabilirsiniz. Makyaj malzemelerini düzenlemek her kadın için zordur. Far, allık, pudra, fırça derken çoğumuzun makyaj malzemeleri karmakarışık bir halde kutu ve çantalarda onları bulmamızı bekler. Mıknatıslı panoya allık, far, pudraların arkasına ağırlıklarına göre mıknatıs yapıştırarak makyaj malzemelerinizin kaybolmasını engelleyebilirsiniz. Fırça ve kalemlerin durduğu kutularınıza da mıknatıs yapıştırabilir, böylece hepsini bir araya toplayabilirsiniz. Pano mıknatıslarıyla panonuzu çok amaçlı ve rahatça kullanabilirsiniz.

 

Pano Mıknatısının Kullanımından Örnekler

 

Pano magneti kullanımı

 

Pano Mıknatısının Kullanımından Örnekler

 

Pano mıknatıslarının geniş kullanım alanları arasında,

 

  • Metal yüzeyli pano, harita, buzdolabı gibi her türlü yüzeyde kâğıt, fotoğraf veya çeşitli araç gereçleri yerleştirmede,
  • Çocuklar için tasarlanan yazı ve çizim tahtalarında,
  • Evde, işte, okulda, ofise,
  • Fikirlerinizin, planlarınızın, işlerinizin organize edilip kolayca yönetilmesi veya tatlı anılarınızı barındıran fotoğraflarınızın manzaranıza eklenmesinde kullanabilirsiniz.

 

Pano Mıknatısların Ürün Özellikleri

  • Manyetik malzemelerden (demir, sac, nikel, kobalt, çelik) hazırlanmıştır.
  • Güçlü NdFeB magnetlerden üretilmiş olan pano mıknatısları, kağıt tutma işlevini yerine getirebilir.
  • NdFeB magnetlerden üretilmiş olan pano mıknatısları, kağıt tutma işlevini başarıyla yerine getirebilirken kömür mıknatıs (siyah renkli düşük güçlü mıknatıslar) içeren pano mıknatısları bu işlevi yerine getirmede yetersiz kalmaktadır. İlk Magnet Mıknatıs olarak stoğumuzda yalnızca güçlü NdFeB magnet içeren pano mıknatısları bulunmaktadır.
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Pano Magneti

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için pano mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.