Magnetli Sürücü Kursu Tepeliği

magnetli sürücü kursu tepeliği, 3 mm kalınlığında ekstra güçlü tabaka magnet, tabaka magnet, ekstra güçlü magnet, 3 mm magnet, araç magneti, araç tepeliği, sürücü kursu tepeliği

Magnetli Sürücü Kursu Tepeliği

Sürücü kursları için kullanılması zorunlu olan magnetli sürücü kursu tepeliği, kullanılan malzemenin ağır olması ve magnetli sürücü kursu tepeliğin rüzgâr basıncına direkt olarak açık olması dolayısıyla daha güçlü mıknatıs ihtiyacını beraberinde getirmektedir.

 

Magnetli sürücü kursu tepeliğinde kullanılan magnetlerin yeterli çekim gücüne sahip olmaması, ürünün araç seyir halindeyken düşmesine ve kazalara sebebiyet verebilir. Bu yüzden araç tepeliklerinde 3 mm kalınlığında ekstra güçlü tabaka magnet kullanılmasını önermekteyiz

 

3 mm kalınlığında ekstra güçlü tabaka magnetler, normal kategorideki tabaka magnetlerle karşılaştırıldığında 3 mm kalınlığındaki ekstra güçlü tabaka magnetin gücü yaklaşık olarak 5 mm kalınlığındaki magnete eşittir. 3 mm kalınlığındaki ekstra güçlü tabaka magnetler ağır yükler için tercih edilmektedir.

 

Magnetli sürücü kursu tepeliği için kullanılmaya uygun 3 mm kalınlığında ekstra güçlü tabaka mıknatıslar için tabaka ölçüsü:

 

  • 60 cm x 100 cm x 3 mm

 

Magnetli sürücü kursu tepeliği için kullanılan magnetlerle ilgili bilgi için bkz:

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Ekstra Güçlü Tabaka Magnetler

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için tabaka magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

 

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.