0.3 mm Tabaka Magnetle İmalat Maliyeti Azaltılabilir Mi?

0.3 mm Tabaka Magnetle İmalat Maliyeti Azaltılabilir Mi, yapışkanlı magnetler, tabaka magnet, tabaka magnetler, buzdolabı magneti, buzdolabı magnetleri, hobi magnet, promosyon magnet, magnet, mıknatıs, 0.3 mm magnet, 0.4 mm magnet

0.3 mm Tabaka Magnetle İmalat Maliyeti Azaltılabilir Mi

0.3 mm tabaka magnetle imalat maliyeti azaltılabilir mi, gelin bu konuya bir bakalım. Kendinden yapışkanlı magnetler, normal tabaka magnetin arkasına çift taraflı bant sıvanması şeklinde imal edilmektedir (ayrıntılı bigi için bkz: Tabaka Magnet, Çift Taraflı Bantla Yapışkanlı Magnet Yapılabilir Mi?). Dolayısıyla eğer siz normal tabaka magnet alarak arkasına çift taraflı bant sıvarsanız mantığa göre aynı sonucu alabilmeniz gerekmektedir. Ancak bu uygulamanın sonucu çoğu zaman umduğunuz gibi olmayabilir! Bunun gerekçesi bandın kalitesiyle ilgilidir. Her koli bandı veya çift taraflı bant aynı değildir. Ürünün hammaddesine, imalat tarzına ve üretim sırasında gösterilen özene göre bantların kalitesi değişir.

 

Promosyon magnet amaçlı dağıtılan buzdolabı magnetlerinde ve bazı hobi magnet ürünlerinde kullanılabilecek en düşük kalınlık, halihazırda 0.4 mm’dir. Peki neden? Eğer magnetleri 0.3 mm magnet ile imal etsek maliyetleri daha da düşürmüş olmaz mıyız? 0.3 mm tabaka magnetle imalat maliyeti azaltılabilir mi? Birçok üreticininin iştahını kabartan bu düşünceler teoride kulağa hoş gelse de pratikte olumlu sonuçlar vermiyor.

 

Tabaka magnetler manyetik çekim gücü çok fazla olan mıknatıslar değildir. Dolayısıyla eğer kalınlık ile oynanırsa bu direkt olarak magnetin gücünü etkileyecektir. 0.4 mm magnet adına konuştuğumuz zaman bunu 0.3 mm kalınlığa düşürmek ilk anda yalnızca 10 mikron (milimetrenin onda biri) adına dertlendiğimiz izlenimini bırakabilir, ancak aslında ürünün gücünün en az %25 oranında azaltılmasını konuşuyoruz demektir. Yani 0.3 mm tabaka magnetle imalat maliyeti azaltılabilir mi sorusuna evet yanıtını verebiliriz, ancak bu şekilde elde edilecek ürün başarısız ve kalitesiz olacaktır.

 

0.3 mm magnetler ile kâğıt ve türevi ürünlerin yapıştırılması sırasında nisbeten daha iyi sonuç alabilseniz de özellikle kâğıt dışı ürünlere yapıştırıldığı zaman sıkıntılar daha da büyüyecektir. Dolayısıyla hobi magnet ve buzdolabı magneti gibi ürünlerde bu noktaya dikkat etmek gerekmektedir. Bizlerin ithalatını gerçekleştirdiğimiz yapışkanlı magnetlerin üzerindeki çift taraflı bantlar değişik kullanım sahalarına göre tasarlandığı için ortalamanın çok üzerinde bir kaliteye sahiptir. Kâğıt ve türevi malzemelere etkin yapışmasının yanı sıra diğer malzemeler için de rahatlıkla kullanılabilmektedir. 0.3 mm tabaka magnetle imalat maliyeti azaltılabilir mi sorusuna verdiğimiz bu yanıttan şaşmamanızı tavsiye ederiz.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Tabaka Magnetler

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için tabaka magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.