İsimlik Mıknatısı Nasıl Yapılır?

isimlik mıknatısı nasıl yapılır, isimlik mıknatısı, isimlik mıknatısları, yaka kartı mıknatısı, magnet, mıknatıs

İsimlik Mıknatısı Nasıl Yapılır?

İsimliklerde artık iğneli isimliklerin yerini isimlik mıknatısı almaya başladı. İsimlik mıknatısı, diğer iğneli isimliklerin zaman içinde kıyafetlerde oluşturduğu zedeleme, delme gibi tahriplere kesinlikle neden olmamaktadır. Dolayısıyla isimlik mıknatısları sevilerek kullanılan ürünler haline gelmiştir.

 

Peki isimlik mıknatısı nasıl yapılır? Kendi isimlik mıknatısınızı kendiniz yapabilir misiniz? Evet! Kendi isimlik mıknatısınızı kendiniz de yapabilirsiniz. Hem de çok kolay bir şekilde… Şimdi isimlik mıknatısı nasıl yapılır, bakalım.

 

Yaka kartı mıknatısı iki parçadan oluşan bir kit şeklindedir. Parçalardan birinin üzerinde çok kuvvetli tek taraflı bant bulunmaktadır. Logonuzu ve isminizi içeren herhangi bir metaryal üzerine alınmış görsel baskının arkasına isimlik mıknatısının çift taraflı bant bulunan bölümünü ortalayacak şekilde ve bandın muhafazasını kaldırdıktan sonra yapıştırın. Hepsi bu kadar! Kendi yaka kartı mıknatısınız kullanıma hazır. Artık isimlik mıknatısı nasıl yapılır biliyorsunuz. Yaka kartı mıknatısı hakkında bilgi almak için bkz: 3 magnetli isimlik mıknatısı ve 2 magnetli isimlik mıknatısı

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

İsimlik Mıknatısları

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için isimlik mıknatısı ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.