Kalitesiz Hammaddenin Magnette Çıkardığı Sorunlar Nelerdir

Kalitesiz Hammaddenin Magnette Çıkardığı Sorunlar Nelerdir, tabaka magnet, tabaka magnetler, magnet, mıknatıs

Kalitesiz Hammaddenin Magnette Çıkardığı Sorunlar Nelerdir

Tabaka magnet seçiminde kalite çok önemlidir. Almış olduğunuz ürünün kalitesinin kötü olması, imalat sırasında birçok sıkıntıyı beraberinde getirebileceği gibi kullanıcıların tatminsizliğine de sebep olabilir.

 

Tabaka magnetin kalitesini etkileyen birkaç unsur bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi hammaddedir. Kalitesiz hammaddenin magnette çıkardığı sorunlar nelerdir? Eğer aldığınız tabaka magnette hammadde olarak hurda malzeme kullanılmışsa veya kalitesiz bir hammaddeden üretilmişse ürün lastik gibi elastik olacaktır. Bu tipte üretilmiş tabaka magnetler koku yapabilir ve dolap üzerinde uzun süre bekletilmeleri de buzdolabı üzerinde geçmeyen izler bırakabilir. Bu tür magnetler imalat sırasında elleri boyayabilir, ayıklanma sırasında ürün kenarlarında yırtılma yapabilir veya sıvama sırasında tutkalın kağıda yapışmasında sıkıntılara sebep olabilir. Görüldüğü üzere kalitesiz hammaddenin magnette çıkardığı sorunlar nelerdir sorusunun birçok karşılığı çıkmaktadır.

 

Tabakaların kesimi sırasında kesim yerlerinde kırıklıklar oluşması, tabaka magnette kullanılan hammaddenin kalitesiz olduğunun göstergelerinden biri olabilir.

 

Kalitesiz hammaddenin magnette çıkardığı sorunlar nelerdir sorusuna son olarak magnetin birincil özelliği olan manyetik çekim gücündeki zayıflığı da eklemek gerekir. Manyetik çekim gücünün yetersizliği, kalitesiz hammede ile üretilmiş tabaka magnetlerde sıkça karşılaşılan sorunlardan biridir. Dolayısıyla yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek için tabaka magnetinizi işi magnet satışı olan yetkin ve kendini ispat etmiş bir ithalatçı firmadan almanızı tavsiye ederiz. Kalitesiz hammaddenin magnette çıkardığı sorunlar nelerdir, bu sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız seçiminizi iyi yapmalısınız.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Tabaka Magnetler

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için tabaka magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.