Magnet Baskı Nasıl Yapılır?

Magnet Baskı Nasıl Yapılır, magnet baskı, baskı magnet

Magnet Baskı Nasıl Yapılır

Magnetler araç magnetlerinin yanı sıra artık tabela, mıknatıslı ikaz ve yönlendirme levhaları üretiminde de kullanılıyor. Araç magneti, tabela ve ikaz levhası üretiminde çalışma genellikle görselin, dijital baskı makinesinde folyo üzerine basılması şeklinde yapılır. Magnet baskı nasıl yapılır, şimdi bunlara bakalım.

 

Magnet baskı nasıl yapılır konusuna folyo seçiminden başlayalım. Folyo seçimi, manyetik tabela veya mıknatıslı levhanın bulundurulacağı yerin özelliğine göre iç mekân veya dış mekan folyo olarak seçilmelidir. Burada önemli olan folyonun güneş ışığına ne derece maruz kalacağıdır. İç mekân folyolar üzerine alınmış baskı, güneş altında daha kısa sürede soluklaşacaktır. Baskı alacağınız folyolar çıkartmalıdır. Tutkalla karıştırabilirsiniz.

 

Çıkartmalı olan yüzeydeki kâğıt, muhafaza kaldırıldıktan sonra folyo magnet üzerine yapıştırılır. Magnet baskı nasıl yapılır konusunda yapıştırma işlemi çok önemlidir. İşte bu yapıştırma sırasında çok dikkatli olunmalıdır. Folyoların yapışkanı çok kuvvetlidir ve yapıştığı zeminden ayrılması çok zordur. Ayrılsa bile görsel üzerinde ciddi manada hasarlara sebep olabilir. Bu nedenle folyo, magnet üzerine yapıştırılırken, folyonun tutkallı kısmı yavaşça ve aynı zamanda tutkal üzerine sprey ile bol su sıkılarak muhafazasından ayrılmalıdır. Bu ıslatma işlemi sırasında su yerine camsil kullanılması da bir yöntemdir. Camsil daha kısa sürede buharlaştığı için ürünün kuruma süresi daha az olacaktır.

 

Magnet baskı nasıl yapılır, artık biliyoruz.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet Mıknatıs İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için magnet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.