Gazoz Kapağından Nasıl Magnet Yapılır

gazoz kapağından nasıl magnet yapılır, neodyum mıknatıs, buzdolabı magneti, buzdolabı süsü, magnet, mıknatıs, magnet toptan, toptan magnet

Gazoz Kapağından Nasıl Magnet Yapılır

Şu saatten itibaren artık şişe kapaklarını atamayacaksınız. Çünkü birazdan gazoz kapağından nasıl magnet yapılır, görmüş ve öğrenmiş olacaksınız. Buzdolabınız artık daha farklı bir tasarıma bürünmüş olacak.

 

Gazoz Kapağından Nasıl Magnet Yapılır, İşte Malzemeler

  • Şişe kapakları
  • İstediğiniz miktarda zımpara kâğıdı
  • Tutkal tabancası
  • Neodyum mıknatıs silindir. Boyutları:
    • Çap: 8 mm
    • Kalınlık: 2 mm
  • Köşeli somun
  • İstediğiniz renkte sprey
  • Gazete
 

Gazoz kapağından nasıl magnet yapılır, şimdi bakalım. Gazete kâğıdının üzerine istediğiniz miktarda gazoz kapağı koyun ve sprey ile boyayın. Boya kuruduktan sonra şişe kapaklarınızın içini zımparalayın. Bu işlemi oldukça iyi bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Çünkü şişe kapaklarının içi ne kadar düz ve pürüzsüz olursa mıknatısın yapışması o kadar kolay olacaktır. Tutkal tabancası ile şişe kapaklarının için tutkallayıp somonu yapıştırın. Yapıştırma işlemi bittikten sonra somonu ve neodyum mıknatıs silindirini tutkallayıp birbirine yapıştırın. Artık gazoz kapağından nasıl magnet yapılır biliyorsunuz! Bunu buzdolabı süsü için buzdolabı magneti olarak da kullanabilirsiniz. Yaptığınız şey hoşunuza gittiyse çocuklarınıza veya arkadaşlarınıza gazoz kapağından nasıl magnet yapılır öğretebilir, hoşça vakit geçirip el göz koordinasyonunuzu geliştirebilir, eviniz için güzel süsler üretebilirsiniz. Yaptığınız magnetler aynı zamanda buzdolabı süsü kullanımında yaygın olarak kullanılan budzolabı magneti olacağı için çok beğenilecek.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet Mıknatıs İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.