Evde Magnet Yapımı

Evde Magnet Yapımı, hobi magnet, hediyelik magnet

Evde Magnet Yapımı

Evde magnet yapımı merak edilen ve uğraşılan bir konudur. Buzdolabı süsleri olarak herkesin evinde bulunan ve hepimizin kullandığı budzolabı magnetleri, artık hediyelik bir eşya olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Aynı zamanda hediyelik magnet ve hobi magnet olarak da yapılan magnetler şimdilerde birçok kişiye iş fırsatı sağlamaktadır. Evde magnet yapımı ile kendinize ek gelir elde edebilirsiniz. Çünkü magnet ile hazırlanan hediyelik magnetler hem ucuz hem de ilgi çeken hediyelerdir. Örneğin bir yere gittiniz ve sevdiklerinize, yakın dostlarınıza oranın özelliklerini belirten magnetli süsler hediye alabilirsiniz. İsterseniz hobi magnet amaçlı yapabilirsiniz. İşte bunun gibi çeşitli nedenlerden dolayı evde magnet yapımı araştırılan ve ilgi duyulan bir alandır.

 

Mıknatıslı ve çeşitli renk ve nesnelerden oluşan dekorasyon amaçlı hazırlanan süsler uzun zamandır aksesuar alanının vazgeçilmezleri arasına yerini almaktadır. Sevdiklerinize veya kendinize aldığınız bu magnetli ürünler, evde çalışmak durumunda olan kişilere de gelir kapısı sağlamaktadır. Evde magnet yapımı kapısını araladığınızda ilginizi çekecek ve size yarar sağlayacak geniş bir alan olduğunu fark edeceksiniz.

 

Her yöremize ait kültürel imgeler, simgeler, bellekler aracılığıyla hediyelik magnet tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz. Mesela İstanbul’da Kız Kulesi, magnetler ile süslenerek ortaya farklı ve ilgi çekici hediyelik magnetler çıkarabilirsiniz. Bunun yanında, özel günlerde de faydalanabilirsiniz. Mesela doğum günü ve diş buğdayı partilerinde, bebek mevlütlerinde gelen konuklarımıza evde magnet yapımı ile ortaya koyduğunuz bir magnet tasarımını hediye edebilirsiniz. Bu tarz bir magnete bebeğin fotoğrafını ekleyerek hoş bir görüntü oluşturabilir veya sadece adını yazabilirsiniz. Son yıllarda evde magnet yapımı özellikle de kadınların ilgisini çeken ve ek iş olarak da yapılabilen bir hediyelik magnet ve hobi magnet işi olup herkesin yapabileceği işler arasındadır.

 

Hediyelik Magnet Yapımında Hangi Malzemeler Kullanılır?

Hediyelik ürünler arasında en çok ilgi çeken magnetler birçok değişik malzemelerden yapılmaktadır. Magnet süslemesi yapılırken kullanılan malzemeler şu şekildedir: Keçe, metal, kumaş, deri, seramik... Bu tarz malzemelerden hazırlanan magneteler rengarenk kurdeleler, danteller ve boncuklar ile süslenilmektedir. Çerçeveli, keçeli nazar boncukları ve daha bir çok çeşitte objeler ile magnetleri kullanarak sizlerde evinizde kendi magnete süslerinizi yapabilirsiniz.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için magnet ve mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.