İsimlik Mıknatısı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İsimlik Mıknatısı Hakkında Bilmeniz Gerekenler, isimlik mıknatısı, isimlik mıknatısları, yaka isimliği

İsimlik Mıknatısı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Piyasa da herkes tarafından da bilinen yaka isimliği, çalışan personellerin tanıtılması amacı ile kullanılmakta olup metal veya plastik olarak üretilmektedir. Metal olanların genellikle mıknatıs ile yakalara tutturularak kullanılması tercih edilmektedir. İsimlik mıknatısı hakkında bilmeniz gerekenler konusunda isimlik mıknatısı kullanım amaçlarından biri, personelin tanıtımıdır. Bunun yanında çeşitli organizasyonlarda da aynı amaçla kullanılabilir. İsimlik mıknatısı hakkında bilmeniz gerekenler konusunda isimlik mıknatıslarının malzeme bakımından metal ve plastik olarak iki çeşit olduğudur. İlk Magnet ekibi olarak değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda istenen özelliklere uygun mıknatıslı yaka isimlikleri ve isimlik mıknatısları adlarıyla bilinen ürünü piyasadaki en kaliteli ve ucuz şekilde üretmekteyiz. Kalite ve güvenliğimizden taviz vermeksizin, hizmetinize sunduğumuz İsimlik mıknatısları ve birçok mıknatıs çeşitlerine ilk.com.tr adresinden ulaşarak inceleyebilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz. İsimlik mıknatısı hakkında bilmeniz gerekenler konusunda isimlik mıknatısı iki magnetli ve üç magnetli olarak, aynı zamanda siyah ve yeşil renkleriyle bulunmaktadır.

 

İsimlik mıknatıslarının küçük kutuları 100 adet ürün içermekte olup koliler 1000 adetliktir. Sipariş adedi en az 100 adettir. İsimlik mıknatısları 2 magnetli ve 3 magnetli olarak bulunmaktadır. Bu 2 ve 3 magnetli isimlik mıknatısları terleme dolayısı ile paslanma durumlarına karşı plastik zeminlidir. Aynı zamanda çeşitli renkleri de bulunmaktadır.

 

İsimlik Mıknatısları Nasıl Kullanılır?

İsimlik mıknatısı hakkında bilmeniz gerekenlerden biri de isimlik mıknatısı kullanımıdır. İsimlik mıknatısları, yaka isimliklerinin arkasına iki parça şekline yerleştirerek kullanılmaktadır. İsimlik mıknatıslarından bir tanesini yaka isimliğinizin arkasına yerleştirip diğer isimlik mıknatısını da yakanızın içerisine yerleştirdiğinizde bir biri ile yapışması sağlanarak kullanılmaktadır. İsimlik mıknatıslarını kullanımında hiçbir zorluk olmadığı gibi kıyafetlerinizin de iğneli yaka isimlikleri ile delinmesi sonucu yıpranması gibi kötü sonuçlar elde etmenize karşılık daha düzgün ve kaliteli görünmenizi sağlamak amacı ile üretilmektedir.

 

İsimlik mıknatısı hakkında ilginizi çekebilecek diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

İsimlik Mıknatısları İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.