Anneler Gününde Annelere Magnet Hediyeler

anneler gününde annelere magnet hediyeler, anneler günü, anneler gününde anneye ne hediye alınır, anneler gününde annelere magnet hediyeler, magneti mıknatıs, fotoğraf magnetleri, buzdolabı magnetleri

Anneler Gününde Annelere Magnet Hediyeler

Sevdikleri yanında olduğu zamanlarda kim kendini mutlu hissetmez ki! Küçüklüğümüzden bugüne kadar annelerimizin alışılmış davranışlarından biri de gözlerinin her daim sizlerin üzerinde olup sizleri sürekli aramasıdır. Ama her zaman en sevdiğimiz annelerimizin yanında olamayabiliyoruz. Hasret duyduğumuz ve özlemini çektiğimiz annelerimizin hasretini bir nebze de olsa giderebileceğimiz en büyük destekçimiz fotoğraflardır. Sizler de annelerinize, anneler günü hediyesi olarak anlamlı ve bir o kadar da uygun, sizi temsil edebilecek düzeyde başarılı, annenizin ufak da olsa gülümsemesini sağlayabilecek bir hediye vermek isterseniz anneler gününde annelere magnet hediyeler sizin için doğru bir tercih olacaktır.

 

Onlar için sadece ufacık bir gülümseme ve minik bir öpücük yeter. Ama anneler günü onlara özel bir gün olması sebebi ile hediyeyi hak etmektedirler. Bu noktada anneler gününde annelere magnet hediyeler bu boşluğu başarıyla doldurabilmektedir. Anneler gününde annelere magnet hediyeler ile ufak da olsa anlamı ve manevi değeri yüksek hediyeler alabilirsiniz. Mesela magnet fotoğrafları. Üzerine annenizin fotoğrafını bastırarak veya dilediğiniz bir yazıyı yazdırarak anneler gününde annelere magnet hediyelere sahip olabilirsiniz.

 

Annelerimize Magnetler İle Ne Tür Hediyeler Hazırlanabilir?

  • Kardeşleriniz ile ortak aldığınız bir anneler günü hediyesi olacak ise magnetlere güzel ve anlamlı bir cümle yazdırabilirsiniz.
  • Annelerimizin himayesi altında olan mutfaklarda, annelerinizin sürekli göz önünde bulundurabileceği mutfak temalı bir magnet olabilir.
  • Annelerinize en uygun cıvıl cıvıl renklerde çerçeveli fotoğrafını magnetlere bastırabilirsiniz.
  • Annenizin nasıl bir kişi olduğunu özetleyen bir metin yazısı da bastırarak annenize hediye edebilirsiniz.
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet Mıknatıs İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.