Fotoğraf Çerçevelerinde Magnet Kullanımı

fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı, çerçeve magnet, fotoğraf çerçevesi magnet, fotoğraf magnet, magnet, mıknatıs

Fotoğraf Çerçevelerinde Magnet Kullanımı

Fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı sevilerek kullanılan ve yaygınlaşmış bir ürüdür. Fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı aynı zamanda turistik eşya, hediyelik eşya gibi alanlarda da sıkça kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı için bilinmesi gereken bazı küçük noktalar vardır. Şimdi kısaca bunlara bakalım.

 

Çerçeve Magnet Nedir?

Çerçeve magnet, magnetlerin çerçeve şeklinde kesilerek buzdolabı gibi metal yüzeylere sahip alanlarda arka tarafından fotoğraf uygulaması sağlanarak oluşturulur. Fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı için fotoğrafın üst kısmından 1 cm daha büyük, 1 cm de üzerine basacak şekilde magnetin içi kesildiğinde elde edilen magnete çerçeve magnet denir. Çerçeve magnetler sevilen ürünlerdendir.

 

Çerçeve Magnetin Boyutları Nelerdir?

Çerçeve magnetler genel olarak fotoğraf baskılarının standart boyutlarına göre üretilebilmektedir. Çerçeve magnetin fotoğraf baskılarından 2 cm büyük olması ve iç kısmındaki boş alanı da fotoğrafın üzerine 1 cm basacak şekilde olmalıdır. Bu sayede çerçeve magnetin fotoğraf üzerinde sağlıklı durması ve fotoğrafın magnet içerisinden düşmesi önlenmektedir. Fotoğraf çerçevelerinde magnet kullanımı için bu küçük bilgiyi bilmek ve uygulamak yeterli olacaktır.

 

Çerçeve magnetlerde fotoğrafın dış kenar kısmına ya da iç boşlukların alan kenarlarına ikon, logo, obje veya iç kenar kontürleri ve kesilen bıçak payları çok iyi bir şekilde hesaplanmalıdır.

 

Çerçeve Magnet Kullanım Alanları

  • Özel iş yemekleri, kahvaltılar
  • Hediye çanta içi
  • AVM özel gün organizasyonları
  • Fuarlar
  • Ürün kampanyaları
  • Okullar, sınıf fotoğraflarında hatıra
  • Belediyelerin birer haftalık tanıtım etkinlikleri
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet Mıknatıslar İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.