Mıknatıslar İle Yapılmış İlginç Bir Oyuncak

mıknatıslar ile yapılmış ilginç bir oyuncak, mıknatıs ile ilgili oyun, magnet oyuncak, oyuncak mıknatıs mıknatıs, magnet, magnet mıknatıs

Mıknatıslar İle Yapılmış İlginç Bir Oyuncak

Mıknatıslar ile yapılmış ilginç bir oyuncak konuşulmakta. 2012 yılında patenti alınan bu "buluş" ev tipi mucitlerin oldukça ilgisini çekecek gibi görünüyor. Oldukça basit bir sisteme sahip olan mıknatıslar ile yapılmış ilginç bir oyuncak tanıtımındaki ayrıntılı anlatım oyuncağa bilimsel bir hava katmakta. Oyunun adı ise “Mıknatıslarla İnanılmaz Buluş" olarak belirlenmiş. Mıknatıslar ile yapılmış ilginç bir oyuncak nasıl yapılmış, hangi sistem kullanılmış, şimdi biraz bunlara bakalım.

 

Bu oyunun sistemsel çalışma şekli ise oldukça basit. NdFeB (neodimyum) mıknatıslarla kurulan bu sistemde iç içe geçmiş iki farklı mıknatısların ters kutuplar dahilinde yan yana eklenmesi sonucunda başka bir mıknatısı kendisine sabitlemesi söz konusu. Kısacası sisteme yaklaşan mıknatıs sisteme temas etmeden ve sistemden uzaklaşmadan sistemi takip ediyor. Aynı sistem büyük olarak yapılırsa filmlerde gördüğümüz gibi araçlar yapabiliriz. mıknatıslar ile yapılmış ilginç bir oyuncak mıknatısların etkisini farklı açılardan gözler önüne seriyor.

 

Mıknatıs İle Yapılan Buluşlar Farklı Amaçlarla da Kullanıla Bilir Mi?

Buluş olarak nitelenen bu sistem ticari amaç güdülerek tanıtılıyor çünkü üzerinde 7 delik ve 7 mıknatıs bulunmaktadır. Çok önemli bir buluş olmasa eğlence amaçlı oluşturulduğundan keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir sistemdir. Genellikle mıknatıs kullanarak yapılan buluşların %99'u aslında mıknatısları üretmek için harcanan enerjinin, mıknatıstan sağlayacağımız enerjiden birkaç kat fazla olduğu ilkesi göz ardı edilerek yapılmıştır.

 

NdFeB (Neodimyum) Magnet Nedir?

Neodimyum mıknatısların manyetik kuvveti diğer mıknatıslara göre daha kuvvetlidir. Bu manyetik kuvvet, çok özel sistemlerin yardımıyla ve özel cihazlarla sağlanır. Ayrıntılı bilgi için bkz: NdFeB (Neodimyum) Magnet Nedir?

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet Mıknatıs Modelleri İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için rozet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.