Özel Günlere Uygun Magnetler

Özel Günlere Uygun Magnetler, özel gün magneti, hediyelik magnet, toptan magnet, magnet toptancı, özel gün magnetleri

Özel Günlere Uygun Magnetler

Hepimizin bir gün düzenleyeceği veya katılacağı düğünler, kutlamalar, eğlenceler vb. özel günler olacaktır. Güzel anılar biriktirmek için oldukça önemli olan bu günlerin kesinlikle hayallerimizdeki gibi bir gün olmasını isteriz. Dolayısıyla önceden planlanmış, çılgın ve özgün fikirler arayışına gireriz. Bizler için özel günlerin sonunda ardımızda bırakacağımız anılar, hatıralar çok önemlidir. İşte özel günlere uygun magnetler bu noktada istediğiniz sonucu almada önemli yardımcılardır.

 

Yaşanıp biten bir özel günün ardından uçup giden ve unutulan güzel anları en aza indirmek için somutlaştırma ve özdeşim kurma yöntemleri uygularız. Somutlaştırma olarak özel günlere uygun magnetler ve bunlara gelen yorumlar veya ilgili bakışlar, özel günlerimizin ardından hafızamızda canlı kalan noktalardan biri olacaktır.

 

Sizler de davetlilerinize bu tür bir kalıcı hatıralar bırakmak istiyorsanız yapılacak en güzel şeylerden biri de çeşitli magnetler olabilir! Eğer özel günlere uygun magnetler konusunda çeşit önerisi arıyorsanız hemen verelim! Özel günlere uygun magnetler içinde buzdolabı magnetleri oldukça iş görür. Bu magnet için önerimiz 1 mm kalınlığında tabaka magnet olacaktır. Devam edelim, rozet mıknatıs da oldukça zevkli ve düşünceli bir araçtır. İğneli rozetler gibi giysilere zaman içinde zedeleme, yıpratma gibi olumsuzluklar yaşatmaz, ömürlük kullanıma sahiptir. İşlerinizi organize etmede veya fotoğraflarınızı gözünüzün önünde tutma amacıyla pano magneti ürününü her zaman göz önünde bulundurmanız faydanıza olacaktır. Dolaplarınızı, alanlarınızı hiçbir çivi, bant, vida vs. kullanmadan isimlendirmek mi istiyorsunuz? Kolayı var, raf magneti kullanarak bunu çok pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Bu öneriler dışında ürünlerimizle kendi özgün fikirlerinizi uygulayarak özel günlere uygun magnetler tarafından sunulan faydaları deneyimleyebilirsiniz.

 

Nasıl Kullanabiliriz?

Siz de bahsettiğimiz bu fikri değerlendirerek size uygun magnet türünü seçip özel gününüze ait,

  • Anlamlı metinler/sözler yazdırabileceğiniz uygunlukta magnetleri
  • En güzel fotoğraflarınızı bastırabileceğiniz boyuttaki magnetleri
  • Davetiyenizde kullanabileceğiniz özel tasarımdaki ifadelerinizi bastıracağınız magnetleri seçerek hayal ettiğiniz hatıraları sizler için değerli ve özel olan dostlarınıza bırakabilirsiniz.
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Özel Günlere Uygun Magnetler İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için magnet, mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.