Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano Magneti ile Neler Yapılabilir?

Pano mıknatısları ile hatırlatıcı notlarınızı, fotoğraflarınızı veya üretken fikirlerinizi panonuza kolayca asabilirsiniz. Metal yüzeyli haritalarda belirlemek istediğiniz konumları şık pano mıknatısları ile işaretleyebilir, ev, okul, ofis gibi pek çok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pano mıknatısları, genellikle çekim gücü düşük olan kömür mıknatıslarıyla üretilirken, İlk Magnet olarak sunduğumuz pano mıknatısları güçlü NdFeB mıknatıslar kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede daha güçlü tutuş sağlanır. Ürünlerimiz sarı, mavi ve yeşil gibi renk seçenekleriyle de şıklık sunar.

 

Pano mıknatısları, sadece notlar ve fotoğraflar için değil, makyaj malzemeleri düzenleme amacıyla da kullanılabilir. Makyaj malzemelerinizin arkasına yapıştıracağınız mıknatıslar sayesinde far, allık, pudra gibi ürünleri kaybolmadan düzenleyebilirsiniz. Fırça ve kalemlerinizi de mıknatıs yardımıyla kutularınızda bir arada tutabilirsiniz. Bu çok yönlü kullanım alanı sayesinde pano mıknatısları işlerinizi organize etmenizi kolaylaştırır.

 

 

Pano Mıknatısının Kullanımından Örnekler

 

Pano magneti kullanımı

 

Pano Mıknatısının Kullanımından Örnekler

 

Pano mıknatıslarının geniş kullanım alanları arasında,

 

  • Metal yüzeyli pano, harita, buzdolabı gibi her türlü yüzeyde kâğıt, fotoğraf veya çeşitli araç gereçleri yerleştirmede,
  • Çocuklar için tasarlanan yazı ve çizim tahtalarında,
  • Evde, işte, okulda, ofise,
  • Fikirlerinizin, planlarınızın, işlerinizin organize edilip kolayca yönetilmesi veya tatlı anılarınızı barındıran fotoğraflarınızın manzaranıza eklenmesinde kullanabilirsiniz.

 

Pano Mıknatısların Ürün Özellikleri

  • Manyetik malzemelerden (demir, sac, nikel, kobalt, çelik) hazırlanmıştır.
  • Güçlü NdFeB magnetlerden üretilmiş olan pano mıknatısları, kağıt tutma işlevini yerine getirebilir.
  • NdFeB magnetlerden üretilmiş olan pano mıknatısları, kağıt tutma işlevini başarıyla yerine getirebilirken kömür mıknatıs (siyah renkli düşük güçlü mıknatıslar) içeren pano mıknatısları bu işlevi yerine getirmede yetersiz kalmaktadır. İlk Magnet Mıknatıs olarak stoğumuzda yalnızca güçlü NdFeB magnet içeren pano mıknatısları bulunmaktadır.
İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Pano Magneti

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için pano mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

Hakkımızda


2006 yılından beri promosyon magnetlerinden özel tasarım projelere kadar her türlü magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalı olup sağlık testlerinden geçmiştir. İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti olarak, Türkiye’nin en geniş magnet ve mıknatıs stoğuna sahibiz ve bu ürünleri yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da tercih edilen magnet toptancısıyız.

İletişim Bilgileri