PVC Magnetlerin Özellikleri

pvc magnetlerin özellikleri, pvc magnet

PVC Magnetlerin Özellikleri

PVC magnetlerin özellikleri arasında başta gelen bazı önemli noktalar bulunmaktadır. PVC magnet üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. PVC magnetlerin özellikleri arasında dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilme imkânı yer alır. PVC magnet ürünün yüzeyi mat beyaz renklidir. Ürün tanımlaması sırasında kullanılan kalınlık yalnızca magnetin kalınlığıdır. PVC magnetlerin özellikleri malzemenin kalitesiyle de ilişkilidir. Kaliteli baskılar almak için PVC magnetlerin de kaliteli malzemelerden imal edilmesi gerekmektedir. İlk Magnetsizin için piyasadaki en iyi magnetleri ithal eden magnet toptancısı olarak magnet ithalatında sektörün öncüsüdür.

 

Örnek olarak, "0.5 mm PVC laminasyonlu magnet" denildiğinde ürünün toplam kalınlığı 0.5 mm magnet + 0.3 mm PVC = 0.8 mm’dir.

 

Uyarı: Piyasada 0.8 mm adı altında satılan PVC magnetlerin birçoğu aslında 0.5 mm kalınlıktaki mıknatıs üzerine lamine edilmiş olan PVC’den mamül magnetlerdir. Yetkin olmayan magnet satıcıları tarafından araçlar için tavsiye edilen bu ürünler, çekim gücü bakımından yetersizdir ve seyir halindeki araçtan düşmesi halinde trafikte kazalara sebep olabilir. PVC magnetlerin özellikleriyle ilgili bunları mutlaka göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

 

PVC magnetlerin özellikleri özetle bu şekildedir.

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

PVC Magnetler İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için PVC magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.