PVC Laminasyonlu Magnetler Süblimasyona Uygun Mu?

PVC Laminasyonlu Magnetler Süblimasyona Uygun Mu, pvc laminasyonlu magnet, pvc magnet

PVC Laminasyonlu Magnetler Süblimasyona Uygun Mu?

PVC laminasyonlu magnetler süblimasyona uygun mu sorusu merak edilmektedir. Bu yazıda gerekçesiyle kısa ve net olarak PVC laminasyonlu magnetler süblimasyona uygun mu sorusunun yanıtını vereceğiz. PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak dijital baskı veya serigrafi baskı uygulaması yapılabilen ürünlerdir. Magnetin bir yüzüne PVC lamine edilmiştir. Baskı direkt olarak bu yüzey üzerine alınır. Süblimasyon adına konuştuğumuzda ne yazık ki, ürün süblimasyon için iyi sonuç vermemektedir.

 

Süblimasyon sıcak baskı metodu olup, baskı sırasında magnetin PVC yüzeyi deformasyona uğramaktadır. Bu nedenle PVC laminasyonlu magnetler süblimasyona uygun mu sorusunun yanıtı hayır olacaktır.

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

PVC Magnetler

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için PVC magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

Hakkımızda


2006 yılından beri promosyon magnetlerinden özel tasarım projelere kadar her türlü magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalı olup sağlık testlerinden geçmiştir. İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti olarak, Türkiye’nin en geniş magnet ve mıknatıs stoğuna sahibiz ve bu ürünleri yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da tercih edilen magnet toptancısıyız.

İletişim Bilgileri