NdFeB (Neodimyum) Magnet Nedir?

NdFeB Neodimyum Magnet Nedir, ndfeb magnet nedir, neodimyum magnet nedir, magnet, mıknatıs, magnet mıknatıs, magnet toptan, toptan magnet

NdFeB (Neodimyum) Magnet Nedir?

Bilindiği üzere magnetler demir, kobalt, nikel gibi metalleri çekme amacı ile üretilen veya doğadan elde edilen maddelerdir. Magnetlerin manyetik alanları ve kutupları bulunur. Ancak bunlar gözle görülemezler. Magnetler çekim güçleri ile hayatımızda bize kolaylık sağlarlar. Peki, NdFeB (neodimyum) magnet nedir? Neodimyum mıknatıslar ise bizim bildiğimiz mıknatıslardan farklı özelliklere sahip olarak üretilmektedir.

 

NdFeB (Neodimyum) Magnet İçeriği

NdFeB (neodymium) magnet nedir sorusuna kendisini oluşturan etmenlerden başlayalım. NdFeB (neodimyum) magnetlerde bulunan neodymium, samaryum, nikel, kobalt, demir gibi elementler topraktan çıkarılarak kullanılmaktadırlar. Elementlerin farklı oranlarda karışımıyla farklı özellikte magnetler ortaya çıkar. Bu oluşan magnetlerden kimi güçlü, kimi sıcaklığa dayanıklı olarak üretilmektedir.

 

NdFeB (Neodimyum) Magnet Nerelerde Kullanılır?

NdFeB (neodimyum) magnet nedir, nerelerde kullanılır? Güçlü manyetik alanları ile birçok sektörde kullanılırlar. Farklı şekil ve boylarda üretilen bu ürünlerin kullanım alanına ve koşullarına göre farlı elementler ile kaplanarak dayanıklılığı artırılır. NdFeB magnetlerin küp, blok, disk, silindirik gibi farklı şekillerini de görmek mümkündür. Bu ürünler bakır, altın, çinko, kalay ve gümüş gibi elementlerle kaplanarak, otomotiv, sağlık sektörü, elektrik motorları, oyuncak sektörü gibi alanlarda kullanılır.  NdFeB (neodimyum) magnet nedir? sorusuna yanıtımız özetle bunlardır.

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

NdFeB (Neodimyum) Magnetler İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için NdFeB mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

 

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.