How to Make an Adhesive Photo Magnet?

0.5MM YAPIŞKANLI MAGNETLERİN ÖZELLİKLERİ

0.5mm kendinden yapışkanlı tabaka magnetler genellikle hafif yük taşıyacak objeler için tercih edilir. Fotoğrafçılar için de bu magneti öneriyoruz. Fotoğraflarınızı magnet haline getirmek artık çok kolay...Bunu yapmak için elinizdeki fotoğraf çıktısını, ürünün üzerindeki yapışkanlı bandın muhafazasını kaldırdıktan sonra yapışkanlı bölümün üzerine yerleştirip, elinizle hafif bir baskı uyguladıktan sonra resmi kenarlarından makas ile kesiniz. Hepsi bu kadar kolay... 0.5mm kendinden yapışkanlı tabaka magnet,  tek tek yapıştırma gerektiren magnet çalışmalarında işinizi kolaylaştıran pratik bir üründür.

0.5mm kalınlığında kendinden yapışkanlı mıknatıslar için tabaka ölçüsü:

60cmx100cmx0.5mm’dir.

0.5mm kendinden yapışkanlı  tabaka magnetlerin kolileri 40 adet ürün içermektedir.

0.5mm kendinden yapışkanlı tabaka magnetlerin adet satışı mümkündür.

 

Fotoğrafçılar için neden 0.5mm kendinden yapışkanlı tabaka magnet öneriyoruz?

Fotoğrafların buzdolabı magneti haline getirilmesine yönelik çalışmalar, fotoğrafın arkasına tabaka magnetin yapıştırılması şeklinde gerçekleştirilir. Eğer fotomagnet çalışmaları için kendinden yapışkanlı ürün tercih etmezseniz, fotoğrafın magnete yapıştırılması sırasında tutkal    zeminde topaklanma yapabilir ve fotoğraf yüzeyinde kabartılar oluşturabilir. Bunun yanı sıra tutkallama sırasında  fotoğraf görselinin lekelenmesi veya zedelenmesi riskleri de söz konusu olabilir. Fotoğraflarınızı buzdolabı magneti haline getirmek için tercih edeceğiniz ürünün 0.5mm yapışkanlı magnet olması, fotoğrafın zarar görmeden ve üst yüzeyinde kabartı ve kabarcık sorunu yaşanmadan çalışmanızın kusursuz bir şekilde yapışmasına imkan tanır.

ABOUT US


We are so close to you. You will get the order in your country on the time. We can prepare the all exportation documents in a day and we can be ready to send the order to you with our competitive prices. We are the biggest magnetic sheet wholeseller of Turkiye. And also we can export to European countries such as Bulgaria, Albania, Romania, Greece, Makedonia, Sırbia, Ukraine.. Also Azerbaijan and Georgia choose us as supplier about magnetic sheets. All products produced under European standarts. Our magnetic products have N71 certification and all are toxic free.