Magnet İthalatçısı

magnet ithalatçısı, magnet ithalat, magnet ithalatı, ithal magnet, toplu magnet, magnet satışı, magnet fiyat, ithal mıknatıs, mıknatıs ithalatı

Magnet İthalatçısı

Magnetler, birçok yerde kullanılan dekoratif objelerdir. Arka kısmı mıknatıslı, ön yüzü farklı renk, ebat, şekil ve yapıda olan ithal magnetler çok iyi bir dekoratif reklam aracıdır. Son günlerin promosyon ürünleri içinde oldukça rağbet gören bu ürünlerin sayısız çeşidi olup, yaşam alanlarına renk ve neşe katan objeler olarak kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Magnet ithalatçısı olarak, yurt dışında üretilen en kaliteli ve dayanıklı magnetleri seçip sizlere sunmaktayız. Dış ticaret verilerinin en önemli başlıklarından biri olan magnet ithalatı, ihracatla beraber sektörün dış ticaret dengesini oluşturur. Magnet ithalatçısı olarak Türkiye'deki en iyi firma olmanın ve uzun zamandır bilinen markamızla sizlere hizmet verebilmenin huzurunu yaşamaktayız. Magnetlerimizin kullanımında önemli alanlardan biri de bilimsel çalışmalardır. Projeler ve ödevler için güçlü magnet arayışına girilmekte, biz de bu arayışı karşılamaktayız. Mıknatıs olarak da bilinen magnetlerin güçlü bir talebe sahip olmasının nedeni, projelerin doğru sonuç vermesinin istenmesidir. Magnet ithalatlarımızı ihtiyaçlarınıza göre çözümlemeye devam ediyor, magnet konusunda da sizlere en doğru ürünleri sunuyoruz.

 

Magnet ithalatçısı olarak Türkiye'deki en iyi firma olmanın ve uzun zamandır bilinen markamızla sizlere hizmet verebilmenin huzurunu yaşamaktayız.

 

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Magnet İthalatçısı

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için magnet mıknatıs ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.