Manyetik Özelliklere Sahip Neodyum Mıknatıs

pvc magnetlerin özellikleri, pvc magnet

Neodyum Mıknatıs

Neodyum mıknatıslar, nadir toprak elementi neodyum, demir, ve borun özel bir alaşımından oluşan güçlü ve kompakt mıknatıslardır. Bu mıknatıslar, yüksek enerji yoğunluğuna ve etkileyici manyetik özelliklere sahip olmalarıyla bilinirler. Genellikle NdFeB olarak kısaltılan neodyum mıknatısları, piyasada mevcut en güçlü ticari mıknatıslardır. Bu mıknatısların belirgin özellikleri arasında güçlü tutma kapasitesi, küçük boyutları, hafiflik ve dayanıklılık bulunur. Yüksek enerji yoğunluğu, neodyum mıknatıslarının birim başına daha fazla manyetik enerji depolamasını sağlar. Bu mıknatıs özellikleri sayesinde, neodyum mıknatısları geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.

 

Neodyum Mıknatısın Kullanım Alanları

Neodyum mıknatısları, benzersiz manyetik özellikleri nedeniyle geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. Bu güçlü neodyum mıknatıslar, nadir toprak elementi neodyum, demir ve borun özel bir alaşımından üretilir ve yüksek enerji üretimi sağlar. Neodyum mıknatısları, benzersiz ve güçlü manyetik özellikleri sayesinde geniş bir kullanım alanına sahip olan kritik bir malzeme olarak öne çıkmaktadır. Bu özel mıknatıslar, nadir toprak elementi olan neodyum, demir ve borun özel bir alaşımından üretilerek son derece etkileyici manyetik özelliklere sahip hale getirilir. 

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Neodyum Magnetler İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için PVC magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.