Tabaka Magnetler Hakkında

Tabaka magnetler hakkında, tabaka magnet, tabaka magnetler, levha mıknatıs, mıknatıs plaka

Tabaka Magnetler Hakkında

Tabaka magnetler temel ürünlerdir. Tabaka magnetler hakkında bilmemiz gereken şeylere ad çeşitliliğinden başlayalım. Bu malzeme levha mıknatıs veya mıknatıs levha, mıknatıs plaka veya plaka mıknatıs adlarıyla da bilinmektedir. Birçok magnet çeşidinin yapımında kullanılmakta olup yapışkanlı ve rulo olarak farklı versiyonları bulunmaktadır. Tabaka magnet, buzdolabı magneti üretiminden değişik teknik ihtiyaçların çözümüne kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Stoğumuzda 0.35 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.8 mm ve 1 mm kalınlıklarda seçenekler mevcuttur.

 

Tabaka magnet ürününün mıknatıslı yüzü, kullanıcıların beğeneceği parlak UV kaplıdır. Sıvama işlemi mıknatıs olmayan mat yüzüne yapılır. Böylece mıknatıslı olan ve olmayan yüzeyler ayırt edilebilir.

 

Tabaka Magnetlerin Çekim Gücü

Tabaka magnetlerin gücü zaman içinde azalmaz veya yok olmaz. Tabaka magnetlerin çekim gücü, ürünün içine katılmış mıknatıs tozunun oranı ve kutuplandırma sırasında şoklamanın gücüyle doğrudan alakalıdır. Dolayısıyla farklı tedarikçilerden alacağınız aynı mikron kalınlıktaki tabaka magnetlerin çekim gücü aynı olmayabilir. Zaman zaman kulağımıza gelen buzdolabından kayıp düşen magnet, buzdolabına tutunamayan magnet şikâyetlerinin ardında yatan ana sebep budur. Kalitesiyle kendini ispat etmemiş bir tedarikçiden alacağınız magnet, özellikle kurumsal müşterilerinizi veya eğer ihracata yönelik çalışma yapıyorsanız ithalatçıyı mutsuz edebilir veya sizin ürünün kalitesinden çaldığınızı düşündürebilir. Ayrıca özellikle Avrupa ve ABD'ye yapılacak ihracat çalışmalarında tabaka magnetin kalitesi çok önemlidir. Bazı ürünler, teknik özellik yetersizliği ve sağlıksız olmaları sebebiyle Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri gümrüklerinden ülke içine alınmamaktadır. İmalatçıların kalitesiyle kendisini ispat etmiş tedarikçilerle çalışması bu yönde doğacak sıkıntıların önlenmesine yönelik en önemli tedbirdir. Tabaka magnetler hakkında bilinmesi gereken temel bilgiler umarız faydalı olmuştur.

 

İlk.com.tr İletişim

İhtiyacınıza & Hizmet Alanınıza En Uygun

Tabaka Magnet

Bizden Teklif Alın (0212) 438 05 16

Şirket, kurum, dernek, okul, parti vb. kurumlar için tabaka magnet ürünlerini en iyi şekilde sunarız. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin

 

HAKKIMIZDA


Magnet ve mıknatıslı ürünlerde zengin çeşit ve ölçü seçeneklerimizle 2006 yılından beri hizmetinizdeyiz. Promosyon amaçlı magnetlerden, özel tasarım projelere her tür magnet mıknatıs ihtiyacınıza ‘yüksek kalite ve uygun fiyat’ ilkemizle yanıt veriyoruz. Ürünlerimiz N71 sertifikalıdır ve sağlık test raporlarına sahiptir. Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tabaka ve rulo magnet tedarikçisi İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Şti sizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor. 2006 yılından beri matbaaları, promosyon üreticilerini ve amatör kullanıcıları magnet ve mıknatısın zengin çeşitleri ile tanıştırırken, magnette trendi belirledik. Türkiye’nin en güçlü ve çeşit bakımından zengin stok hacmine sahip magnet mıknatıs hammadde ithalatçısı olarak, tabaka ve rulo magnet yanı sıra manyetik kategoriye dahil ürünlerimizi yurtdışına da ihraç ediyoruz. Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Ukrayna’da ağırlıklı olarak tercih edilen magnet toptancısıyız.